HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ, TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSKÉSZÍTÉSHEZ!


Töltse ki a kívánt szolgáltatáshoz tartozó űrlapot, majd a folyamat végén töltse azokat le számítógépére! A kapott PDF Dokumentumokat nyomtassa ki, és írja alá majd juttassa vissza!
A szerződések beérkezését követően cégünk a tárhely szolgátlatást aktiváljuk az Ön részére, és megküldjük a hozzéférési adatokat emailben egy kisérő tájékoztató anyaggal egyetemben.
A díjbekérőn szereplő szolgáltatás(ok) díját egyenlítse ki irányunkba. A díjak beérkezése után az igényelni kívánt Domain nevet beadjuk regisztrációra (vagy át-regisztrációra).
NE ÁLLJON MEG ITT! CÉGE SIKEREIHEZ TÖBB MÓDON JÁRULHAT HOZZÁ A FIBERHOST.HU TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS:

ADMINISZTÁCIÓS SZOFTVER - A TÁRHELY MENEDZSMENT SZÍVE-LELKE


A FiberHOST.hu-nál nem a támogatás nélküli adminisztrációs szoftver kell használnia a tárhely menedzsmenthez. Ezáltal biztosított a biztonságos és hatékony munkavégzés a tárhelyén! Naprakész frissítések, PRÉMIUM minőség!

TELJES, KULCSRAKÉSZ TÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK


Technikailag mindent megoldunk cége helyett, beállítjuk a Domain nevét, virtualizáljuk tárhelyét, és a weboldal menedzsment játszi könnyedségű lesz! Önnek csak weboldalát kell feltölteni, létrehoznia pár email címet, és máris kész!

OLCSÓ ÉS MINŐSÉGI TÁRHELY - NEM KELL KOMPROMISSZUMOT KÖTNIE


Nem kell elfogadnia, hogy jó minőségű tárhely szolgáltatást csak akkor kaphat, ha indokolatlanul magas árat fizet. Sőt, költségeit csökkentheti azáltal, hogy több mint 200 tematikusan rendezett ingyenes szoftver közül válogathat tárhelyén!

ADAT ÉS ZAKLATÁSVÉDELEM - LÉTFONTOSSÁGÚ MINDEN CÉGNEK


A professzionális szolgáltatóknál megismert szigorú adatkezelési biztonságot nyújtjuk a tárhely és Domain szolgáltatásokhoz, melynek köszönhetően meghatározhatja az adatkezelési és hozzáférési jogosultságok cégén belül. Így egy távozó kollega esetén is biztosított az adatbiztonság!

ADAT ÉS ZAKLATÁSVÉDELEM - LÉTFONTOSSÁGÚ MINDEN CÉGNEK


Folyamatosan támogatjuk cége fejlődését. Amennyiben kinövi a tárhely szolgáltatás ésszerű kereteit, segítünk a szerver elhelyezésben, kihelyezésben - rendszergazdai támogatással akár! Egy kézből, szolgáltató váltás nélkül fejlődhet a cége, miközben minimalizálhatja IT költségeit!


Szolgáltatások
23 Akciós Ajánlatok
23 Tárhely, Hosting
23 Domain Regisztráció
Szerver Bérlés, Szerver Hosting, Szerver Hoszting, Server Rent from Hungary Szerver Hoszting
23 Weboldal Készítés
23 Partnerprogram

Eszközök
23 Oldaltérkép
23 Á.SZ.F
23 Toplista Gyűjtemény
23 Sebességteszt
23 IP lekérdezés
23 Állásajánlatok

Kapcsolat
Tárhely Ügyfélszolgálat +36.52.780.930
Tárhely Ügyfélszolgálat +36.52.875.362
Tárhely Ügyfélszolgálat
Tárhely Ügyfélszolgálat
Tárhely Ügyfélszolgálat fiberhost

Tárhely logo
Partner az internetes megjelenésben!