Önnek is lehet kényelmes és szép belső tere!

PROFESSZIONALITÁS ÉS MEGFIZETHETŐSÉG - EZ A VÉDJEGYÜNK ÉS CÉLUNK

Nem raboljuk idejét szakmai zsargonokkal és töménytelen információáradattal. Helyszíni konzultáció alkalmazával ismertetjük a kivitelezés fázisait és az alkalmazandó területre igényelt szolgáltatások részleteit a legoptimálisabb ár/érték arány bemutatásától a luxus kivitelezésig!

Szolgáltatásaink - Debrecen


Bemutatkozás és Köszöntő

Köszöntjük az Enteriőr-Dekor Kft. Honlapján!

Több éves szakmai tapasztalat után alapítottam meg az Enteriőr-Dekor Belsőépítészeti és Szolgáltató Kft-t 2008-ban, amely egyedi belsőterek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Célunk, a megrendelők széles körű igényeinek kiszolgálása a legnagyobb szakmai precizitás mellett.

A piacon ritkán fellelhető üzleti modellt képviseljük, amelyben próbáljuk a nyugati technológiát a hatékony kommunikációra és egyedi megvalósításra kihegyezett igényekkel ötvözni. Díjszabásaink minden esetben a legjobb minőségű alapanyagok felhasználsával kerül kiszámításra, természetesen mindvégig figyelembe véve az Ön igényeit. Ezért minden termékünk és szolgáltatásunk árát helyszíni felmérés alapján állapítjuk meg.

Helyszíni munkáink során a tervezéstől a kivitelezésig nagy hangsúlyt fektettünk a saját és más munkáinak, berendezéseink megóvására, illetve azok megóvására tett szakszerű megelőző intézkedések betartására.

Köszönöm megtisztelő látogatását, és figyelmét.
Üveges Zsolt - Ügyvezető Igazgató