Ingyenes honlapépítő a tárhelyhez

SZERVER EGY VPS ÁRÁÉRT!


Önálló szerver, VPS bérlés esetén az Ön cégére hárul a szakemberek, szoftverek, monitoring biztosításának a költségei. Szolgáltatásaink egy VPS áráért már tartalmazzák ezeket a költségeket. Garantált teljesítményt kap, akár SSH hozzáféréssel!
Ingyenes honlapépítő a tárhelyhez

SSL ÉS REVÍZIÓS MENTÉS


Let’s Encrpyt egy díjmentes SSL szolgálatás, amelyet a DirectAdmin felületről pár kattintással telepíthet a tárhelyén! Hetente készítünk weboldalairól revíziós mentést, amelyet legalább 3 hónapig megőrzünk!
Ingyenes honlapépítő a tárhelyhez

KORLÁTLAN BEÁLLÍTÁSOKKAL


Alacsony üzemeltetési költség mellett tevékenységét és beállításait nem korlátozzuk a tárhely szolgáltatáson! Szinte korlátlan email küldés és adatforgalom mellett cége szabadon fejlődhet!
Ingyenes honlapépítő a tárhelyhez

DEDIKÁLT TELJESÍTMÉNY


Szervereinken ügyfél korlát van beállítva, így garantálva a magas minőséget és rendelkezésre állást! Több ezres látogató vagy kimagasló adatforgalom sem okoz problémát!


Minden tárhelycsomag alkalmas a DINAMIKUS valamint STATIKUS weboldalak kiszolgálására. Eltérés a tárhely méretében valamint néhány prémium funkcióban van, melyek itt talál:


CSOMAG

ÁRARejtett költség nélkül.

 • Tárhely Mérete:
  ?
  Tárhely Mérete:

  A megadott tárterületen tudja elhelyezni weboldala tartalmát, levelezését vagy az Önnek fontos fájlokat. 10GB tárhelyen el tud helyezni akár 10.000db képet vagy 4 órányi HD videót, óriási weboldalakat akár.

 • Slot / Szerver:
  ?
  Max Host / Server:

  Az alábbi érték határozza meg, hogy a szervert mennyi ügyfél részére értékesítjük egyidejüleg. Például: a BUSINESS1 szolgáltatást vásárló 10 ügyfél kerül egy szerverre, ezt követően oda több ügyfelet nem helyezünk el. Így Ön biztos lehet benne, hogy nem 200 másik szolgátlatással kerül egy időben elhelyezésre a szerveren, ezáltal Önnek saját szerveres élményt garantálunk töredék áron!

 • Email Küldés
  ?
  Email küldés:

  A napi kiküldhető levelek számát nem korlátozzuk az előfizető kérésére.

 • Szoftver Előtelepítő
  ?
  Szoftver Előtelepítő

  Hihetetlenűl sok, több mint 200 azonnal telepíthető, tematikusan kategorizált szoftver várja ingyen! Szabja testre alkalmazásait! Nem kell többé a kódokban turkálnia! Szinte minden témát megtalál, amire szüksége lehet: Webshop motorok, Wordpress, Joomla, Drupal és még sok más!

 • VIP Telefonos Értesítés:
  ?
  Telefonos értesítés:

  4 szolgáltatáshoz kiválaszthat telefonos értesítést. Ezt követően telefonon kap megkeresést, amennyiben díjelmaradása van vagy a szolgáltatással kapcsolatban probléma merült fel (illetéktelen behatolás, spam tevékenység, túlzott erőforrás felhasználás), még a szolgáltatás korlátozását megelőzően.

 • Távoli Segítség:
  ?
  Távoli Segítség

  Ezt a professzionális és nagyvállalati megoldást igényelheti egyszeri alkalommal, hogy távoli kapcsolatot hozzunk létre az Ön és a mi számítógépünk között, és segítséget nyújtsunk a levelező kliensek beállításában, konfigurálásában, továbbá javaslatokat tegyünk az egyéb problémák megoldására

 • Webadmin Panel:
  ?
  Webadmin Panel:

  A DirectAdmin egy böngészőből elérhető, web alapú kezelő szoftver (http), amellyel a szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazásokat kezelheti. Ilyen lehet az FTP, MYSQL vagy a DOMAIN technikai kezelése. A szoftvert a HBMC Software angol vállalat készítette 2003-ban. Folyamatosan, naprakészen frissítik, javítják a biztonsági és egyéb esetlegesen felmerülő hibákat. Alternatívájaként említik még a cPanel , IspCP vagy a Plesk szoftvereket. tovább...

 • DNS Menedzsment:
  ?
  Ajándék

  A DNS Menedzsment esetén szabadon szerkesztheti a zónafájlok rekordjait. Ennek hiányában csak a névszervereket biztosítjuk (NS1 és NS2 névszervert minden esetben biztosítunk), ahol a zóna fájlok rekordjai nem szerkeszthetőek kézzel.

 • CGI Támogatás:
  ?
  CGI Támogatás

  A CGI-vel való kommunikációt megvalósító programokat hívják így. A névben szereplo bin kifejezés a bináris szóra utal, hiszen a programok nem csak olvasható karaktereket tartalmaznak. A programok lehetnek olvasható állományok is, azaz értelmes karakterekbol állhatnak, a lényeg azonban az, hogy a programok végrehajtható állományok. Ez azt jelenti, hogy a rendszer értelmezni tudja a bennük található jeleket. Lényegében innen ered a bin kifejezés.

 • Egyedi PHP.INI:
  ?
  CGI Támogatás

  A CGI-vel való kommunikációt megvalósító programokat hívják így. A névben szereplo bin kifejezés a bináris szóra utal, hiszen a programok nem csak olvasható karaktereket tartalmaznak. A programok lehetnek olvasható állományok is, azaz értelmes karakterekbol állhatnak, a lényeg azonban az, hogy a programok végrehajtható állományok. Ez azt jelenti, hogy a rendszer értelmezni tudja a bennük található jeleket. Lényegében innen ered a bin kifejezés.

 • CRON Feladatok:
  ?
  CRON Feladatok

  Ez egy szuper kiegészítő alkalmazás, amelynek segítségével automatizálhatja scriptjei, vagy CGI függvényeinek futási mechanizmusát. Például, ha azt szeretné, hogy a pelda.php minden reggel 8 órakkor lefusson, akkor itt betudja ezt állítani!

 • Email Vadász:
  ?
  Email Vadász

  Egy különleges alkalmazás, amely figyeli a hibásan megcímzett, de az Ön Domain tartományába érkező leveleket. A levelek „vadásza” (más néven CatchAll Email) az összegyűjtött leveleket az Ön által megadott email címre továbbítja. Így biztosan nem veszít el egyetlen fontos levelet sem a helytelen címzés miatt!

 • Email Auto Válaszoló:
  ?
  Email Vadász

  Az Email Auto Válaszoló alkalmazással a beérkező emailekre egy előre definiált választ tud küldeni. Így partnereit biztosíthatja arról, hogy email üzenetét megkapta, így a partnereivel éreztheti cége professzionalitását és rendelkezésre állását!

 • SPAMAssasin:
  ?
  SPAMAssasin

  A SpamAssassin (SA) egy ún. “pontozásos” rendszerben működő levélszemét szűrő. Használatához át kell rajta hajtani a beérkező leveleket, és a SA különböző szempontok (trágár szavak, csupa nagybetű a tárgyban, nem azonosítható küldő, és egyéb spamra utaló jelek) alapján pontozza a levél tartalmát, fejlécét, stb.

 • SSL Támogatás:
  ?
  SSL támogatás

  A Direct Admin panelen rugalmasan kezelheti az SSL tanúsítványokat. Egyszerűen, az SSL kulcs bemásolásával aktiválhatja a biztonságos elérését a weboldalának. Így lehetősége van használni a Facebook-os appok futtatásához a tárhelyet! Nincs szükség külön szaktudásra, sőt, még az SSL kulcs beszerzésében is segítünk! A szolgáltatás az SSL tanúsítvány árát és az opcionálisan igényelhető dedikált IP címet nem tartalmazza!

 • Előfizetési Idő:
 • DÍJA - 12 hónapra
 • DÍJA - 6 hónapra


BUSINESS 1

5.000Fthavonta

 • 30 GB
 • 10db
 • 20 000 / hó
 • DirectAdmin
 • 1 év

 • 60.000Ft

 • 30.000Ft


BUSINESS 2 KEDVENC

15.000Fthavonta

 • 250 GB
 • 5db
 • 40 000 / hó
 • DirectAdmin
 • 1 év

 • 150.000Ft

 • 90.000Ft


BUSINESS 3

25.000Fthavonta

 • 1000 GB
 • 1db
 • Korlátlan
 • DirectAdmin
 • 1 év

 • 250.000Ft

 • 125.000Ft


KORLÁTLANUL* ELÉRHETŐ FUNCKIÓK - MINDEN TÁRHELY CSOMAGHOZ:
PHP / HTML Futtatása
MYSQL Adatbázis
FTP Hozzáférés
DOMAIN Elhelyezés
Napi Statisztika
?
Napi Statisztika

A napi, havi vagy az éves forgalmi, geográfiai, adatforgalmi valamint kulcsszó statisztikát az egyik legnépszerűbb mérőszoftver biztosítja, a Webalizer. Demo megtekintéséhez kattintson IDE.


WEBMAIL Kliensek
EMAIL Fiókok
SMTP Szerver
IMAP / POP3 Szerver
EMAIL Átirányítás
SPAM szűrés (alap)
Levelező listák
Mentés / Tárolás
?
Mentés / Tárolás

A partner az általa meghatározott időben egyetlen gombnyomással tud biztonsági mentést készíteni a Direct admin panelen elhelyezett szolgáltatással, a szerver házirendek betartása mellett. Természetesen igény esetén külső adathordozóra , távoli szerverre mi is elvégezzük adatai biztonságos mentését.


Biztonsági Mentés
?
Biztonsági Mentés

Bár cégünk fennállása óta még nem fordult elő technikai problémából adódó adatvesztés, ettől függetlenül fontosnak tartjuk a maximális biztonságot, így rendszeresen készítünk mentést partnereink adatairól külső adathordozóra! A Byte to Byte alapú mentés a legmodernebb eszközökkel történik, amely technikai probléma esetén rendelkezésre áll a helyreállításhoz!


Korlátlan adatforgalom
?
Korlátlan adatforgalom

Adatforgalom a szerver és a kliensszámítógépek vagy klienszerverek közötti minden nemű forgalom. Az adatforgalom nagyáságát a HTTP, FTP és EMAIL protokolokon forgalmazott adatok összessége adja meg. Egy átlagos weboldal adatforgalma 10GB alatt van, míg egy közepes elérheti a 20-40GB adatforgalmat is havonta.


Egyedi Hibaoldal kezelés
NS1 / NS2 DNS szerver
?
NS1 / NS2 DNS szerver

A DNS átalakítja a gépneveket IP címekké, amellyel minden hálózati gép rendelkezik. A nevet címmé, és a címet névvé fordítja. Tehát pl.: a fiberhost.hu IP címe: 194.38.104.131. Tehát a fiberhost.hu IP címét fordítja a DNS le az IP címre, és találja meg a hálózaton. Minimum 2db névszervert használunk, hogy ha az egyik kiesik a hálózatból, a másik kiszolgálja a fordítást. tovább...


Védett mappa létrehozás

* Korlátlan az ésszerűség és a szabad erőforrások határain belül. A DirectAdmin felületen nincs definiált korlát beállítva a tárhely csomaghoz.
A feltüntetett árak új előfizetésre értendőek, meglévő kiváltására nem alkalmazható!

Mi a Softaculous? Egy nagyszerű, automata alkalmazás telepítő!


A Softaculous egy nagyszerű Auto Installer, amely minden tárhely előfizetéshez elérhető és 444db kiváló szkriptet, 1115db PHP osztályt tartalmaz, amit folyamatosan bővítünk. Ezek a szkriptek vagy programok lefedik a legtöbb olyan felhasználást, amelyre egy átlagos ügyfélnek bármikor is szüksége lehet. A kategóriák széles skáláját lefedtük annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa azt a szkriptet, amelyre szüksége lehet a Webhely létrehozásához!Mi az a Directadmin?

A DirectAdmin egy böngészőből elérhető, web alapú kezelő szoftver (http), amellyel a szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazásokat kezelheti. Ilyen lehet az FTP, MYSQL vagy a DOMAIN technikai kezelése. A szoftvert a HBMC Software angol vállalat készítette 2003-ban. Folyamatosan, naprakészen frissítik, javítják a biztonsági és egyéb esetlegesen felmerülő hibákat. Alternatívájaként említik még a cPanel , IspCP vagy a Plesk szoftvereket.
Könnyű, felhasználó barát kezelés

Webes eszközöket nyújt a tárhely szolgáltatás kezeléséhez, mint a DNS, MYSQL, FTP, EMAIL, FÁJL vagy DOMAIN kezelése. A kezelőfelület roppant gyors, több nyelven is elérhető. Összeomlás ellen védett szoftver, automatikusan képes helyreállítani saját szolgáltatásainak (service-k) a futását.
Struktúrált Domain kezelés

Az elhelyezett Domain nevek struktúráltan, egymástól elkülönítve mégis egy tárhely menedzsment panel alatt kezelheti. A Domain nevek virtual hostjai külön mappábakban sorakoznak, ahol külön - külön el tudja helyezni a Domain nevekhez tartozó weboldalakat!


DIRECTADMIN DEMO INDÍTÁSA

MIT KELL TUDNI A TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSRÓL?
MI A TÁRHELY, WEBLAPTÁRHELY?
A tárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver erőforrásait több felhasználó között osztják el. Minden felhasználó egy, a rendszer által dedikált tárhelyet foglal el, aminek nyilvános tartalma egyedi domain néven érhető el. Kisebb forgalmú weboldalt költséghatékonyan lehet bérelt webtárhelyen üzemeltetni. A tárhely a dedikált szerver merevlemezén kialakított egységekben kerül értékesítésre (Pl: 1000MB). A dedikált tárhelyre tudja az ügyfél feltölteni weboldalának forráskódját illetve a látógatók ezt a tartalmat érik el a nyilvános Domain név alatt.


HOGYAN válasszunk tárhelyet?
Fontos szempont a tárhely választás során, hogy mekkora tárterületre is lesz szüksége, illetve, hogy mekkora a napi látogatottsága a weboldalának. A tárhely foglalás esetén minden olyan adattal érdemes számolni, ami elhelyezésre fog kerülni a tárterületen. Ilyen lehet a weboldal és elemei (programkódok, képek), a levelezés és az adatbázisok. Valamint minél látogatottabb egy weboldal, annál nagyobb erőforrás szükséges annak kiszolgálásához. Ezért egy közepes web áruház (1500 látogató / nap) esetén már a Presztízs tárhelyeket javasoljuk. Érdemes lehet vizsgálni azt is, hogy a weboldal fejlődési dinamikája eredményezheti-e a tárhely foglalás növekedését. Amennyiben ezt nem tudja megállapítani, úgy a weboldal mérete és látogatottság alapján érdemes választani egy tárhelyet. Menet közben, a növekedés folyamatában – akár évközben is – váltani lehet nagyobb tárhely csomagra.
STRATEGIC PARTNERS:
The offer is not complete, full condition: Term and Condition - Other Fee's


4 látogató online
Contact
+36.205305481
Üzemen Kívül

fiberhost
Discord
FIBER
HOST
Your partner on the web!