BOT ÉS MALWARE
SZŰRÉS KEDVEZŐ ÁRON

NÖVELJE WEBOLDALA HATÉKONYSÁGÁT
FELHŐ ALAPÚ VÉDELEMMEL


Védelem a támadások ellen

Figyeli a weboldalad sérülékenységét és a támadásokat a nap 24 órájában! Így csak a munkára kell koncentrálnia.Biztonságos weboldal = elégedett ügyfél

A vásárlók 70% szeretné biztonságban tudni személyes adatait. A Trust-Seal szolgáltatás duplán bitzosítja az adatbiztonságot!


Azonnali hatás

Nem szükséges technikai szakértelem, a hatás azonnali. A felhő-alapú szolgáltatás elemzi az Ön weboldalát, és emailben értesíti annak állapotáról.
ALAP
9.900Ft /év

PROFI
18.900Ft /év

PRÉMIUM
23.900Ft /év
Oldalak
Napi Malware Ellenőrzés
Hálózat Ellenőrzés
Trust Seal
Napi FTP Ellenőrzés
Auto Malware Törlés
Fájl Módosítások Követése
Alkalmazás Monitor
SQL Injection Védelem
Cross-Site Script Keresés
ThrueShield Tűzfal
Biztonsági Riasztások
Támadás Szűrése Nemzetk. Listáról
Bot Támadás Szűrés
Kereső Robot Szűrés
Hozzászólás SpamBot Szűrés
CAPTCHA Védelem
Tartalom Másolás Védelem
Fekete Lista Monitorozás
Keresőmotor Fekete Lista
SPAM Szűrés
SSL Ellenőrzés
Vállalat Ellenrőzése
Telefonszám Ellenőrzés
Postai Cím Ellenőrzés
Nemzetközi CDN Használata
25db
1 Alkalommal
1 Alkalommal
1 Alkalommal
100db
1 Alkalommal
1 Alkalommal
1 Alkalommal
500dbHOGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN A FELHŐ-ALAPÚ VÉDELEM?


AZONNALI ÉRTESÍTÉS

Sebezhetőség, támadás vagy rosszindulatú kód elhelyezése esetén azonnali értesítést kap!


SMS EMAIL
AZONNALI BEAVATKOZÁS

Nem csak azonosítja, de ki is javítja a problémákat!
  • Naponta ellenőrízi az FTP-n a fájlokat
  • Megkeresi a kiskapukat, biztonsági réseket a kódban
  • Észleli a rosszindulatú kódot
  • Eltávolítja a rosszindulatú kódot és segít a kiskapuk bezárásában.
Napi FTP ellenőrzés: Ellenrzi a fájlokat, keresi az esetleges bitonsági réseket és felügyeli a fájl változásokat, nehogy kártékony kód kerüljön a tárhelyére.
Spam felügyelet: Folyamatosan ellenőrzi, hogy a honlap vagy a szerver küld-e spam leveleket. SOkan figyelmen kívűl hagyják a szolgáltatás által küldött jelzéseket, így elérhetetlenné válhat a levelezése.
Fájváltozás felügyelet: Folyamatos monitoring és ellenőrzés figyeli a fájlok esetleges módosítását. Így időben közbeavatkozhat a jogosulatlan behatolás ellen.
Alkalmazás felügyelet: A szoftver végignézi az összes alkalmazást, mint blogok, webáruházak, stb, biztonsági rések után kutatva, amit hackerek kihasználhatnak. Automatikusan figyelmeztetést kap ezekről a problémákról.
Látogató Szűrés: A TrueShield tűzfal technológia létrehoz egy erőteret a honlapja örül, amely azonosítja és blokkolja a rosszindulatú támadásokat. Még az weboldal lemásolásától (scraped) véd!
Kereső robot feketelista: 7000+ rosszindulatú webhely címét tartalmazza, annak érdekében, hogy a weboldalához már ne is tudjon kapcsolódni. A lista szerkeszthető.
SQL Injections (SQL-I): A hackerek ezt a technikát hsaználják, hogy hozzáférjenek a weboldala adatbázisához és adatokat lopjanak el. A weboldala felé elküldött SQL parandcsokat a szolgáltatás szűri, így megakadájozza a behatolást.
Cross-Site Scripting (XSS): XSS hibák miatt előforduló helytelen érvényesítések.A támadók kihasználják a közös kliens-oldali szkripteket, mint példáaul a JavaScript és a HTML. Az áldozat böngészőjébe juttatott kód képes eltéríteni a felhasználói munkameneteket, eltorzítani oldalakat, vagy rosszindulatú weblapok felé irányítani a felhasználót.

Cross-Site Request Forgery (CSRF): Ez a támadás arra kényszeríti az áldozat böngészőjét, hogy hamis HTTP kéréseket küldjön, beleértve a session cookie és egyéb hitelesítési adatokat, és ezeket egy sebezhető webes alkalmazás felé küldje. Ezzel a hackerek kényszeríthetik az áldozat böngészőjét, hogy olyan kéréseket hozzon létre, amelyek jogosnak tűnnek.
Távoli Fájl Tartalmazza (RFI): A támadók egy szkriptet használva feltöltenek egy egyedileg kódolt, rosszindulatú fájlt a weboldalra, vagy szerverre. A biztonsági rés kihasználja a gyenge érvényesítési ellenőrzéseket a weboldalakon, így végül nem kívánt kódfuttatást eredményezhet a szerveren, vagy a weblapon.
Hibás hitelesítés és munkamenet kezelés: Gyakran előfordul, hogy az alkalmazás funkcióihoz kapcsolódó hitelesítés és a munkamenet kezelés helytelenül van beállítva.Ez lehetővé teszi a hackerek számára, hogy jelszavakat, kulcsokat, tokeneket lopjanak el illetve egyéb hibákat felhasználva felvegyék a felhasználók azonosítóit.
Ellenőrizetlen átirányítások és továbbítások: A nem megfelelő érvényesítés miatt a weblapok gyakran megbízhatatlan adatok alapján határozzák meg az átirányítás célhelyét. Ez lehetővé teszi a támadók számára, hogy az áldozatokat adathalász, rosszindulatú webhelyek felé irányítsa, vagy a továbbítással jogosulatlan oldalakhoz férjenek hozzá.


STRATEGIC PARTNERS:
The offer is not complete, full condition: Term and Condition - Other Fee's


4 látogató online
Contact
+36.205305481
Üzemen Kívül

fiberhost
Discord
FIBER
HOST
Your partner on the web!